BEST Belgrade – BEST Design Week 2014

dana May23 2014

Seminar dizajna i brendiranja “BEST Design Week” četvrti put za redom održava se u Beogradu od 25. do 31. maja, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u saradnji sa SAE Institutom. Studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu će imati priliku da učestvuju u radionicama i predavanjima  eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna.

 Cilj projekta je da studenti savladaju i usavrše  principe dizajna kroz rad u softverskim programima i tako dođu do finalnog dizajnerskog proizvoda. Seminar  će se održati u prostorijama SAE Instituta, ulica Čika Ljubina 8,  i  sastojaće se iz tri kategorije takmičenja za koje će se studenti prijavljivati na osnovu svog dosadašnjeg iskustva i znanja: Design Basic, Design Advanced i User Experience Design.

Design Basic – namenjen je studentima koji se do sada nisu susretali sa web dizajnom, a žele da nauče osnove dizajna kroz rad u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Design Advanced – namenjen je studentima Arhitektonskog fakulteta koji već imaju osnovno znanje iz oblasti dizajna i brendiranja. Ova radionica je priznata od strane Arhitektonskog fakulteta  i omogućava studentima dobijanje 2 ili 3 ESPB boda u zavisnosti od godine studija ( Evropski sistem prenosa i akumulacije bodova ).

User Experience Design – predstavlja relativno novu granu IT industrije orijentisanu na kreiranje brzih korisničkih aplikacija i ima za cilj da omogući vezu između softvera i čoveka, tako da softver bude što pogodniji i razumljiviji za rad. Za učešće u ovoj kategoriji takmičenja prijavljivaće se studenti koji poseduju osnovno znanje web programiranja i rada u programima Adobe Photoshop i Adobe Illustrator.

Organizacijom ovog projekta Udruženje studenata tehnike Evrope BEST Beograd ima za cilj da obogati znanje studenata u oblastima informacionih tehnologija koje se smatraju bitnim za rad i napredovanje nakon studija. Kroz projekat BEST Design Week studenti  mogu  da se usavršavaju u oblastima koje na svojim fakultetima nisu u mogućnosti da nauče.  Po završetku seminara, učesnici dobijaju sertifikat potpisan od strane organizatora i predavača.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “BEST Belgrade – BEST Design Week 2014”


« Mikser festival – Održiva utopija

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook