Besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu 2. oktobra u Beogradu

dana Sep17 2018

Nemestic Studio organizuje besplatne konsultacije o studiranju na prestižnim fakultetima za dizajn, vizuelne umetnosti, komunikaciju, modu i menadžment iz inostranstva u coworking centru Smart Office u ulici Kneza Mihaila 33, 02. oktobra 2018. godine sa početkom u 15.00h.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da se upoznaju sa aktuelnim stipendijama kao i svim programima koji počinju u janauru ili februaru 2019.godine na sledećim fakultetima: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, IFA Paris International Fashion Academy, Budapest Metropolitan University, Polimoda, Raffles Milano, The European School of Economics.

Organizacijom konsultacija želimo da đacima i studentima podignemo nivo informisanosti o mogućnostima upisa ili nastavka studija u inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije, veštinama koje su potrebne prilikom prijave. Pravovremeno informisanje i prikupljanje informacija o proceduri aplikacije, pripremi neophodnog portfolija i ostalih dokumenata smanjuje stres kod đaka i studenata .

Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto za konsulatacije tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime  kontakt telefon. Broj mesta je ograničen.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu 2. oktobra u Beogradu”


« Numerološka nedeljna prognoza za period od 17.09. do 23.09.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook