Besplatna predstava “Mr Big u Beogradu”

dana Nov29 2017

Godinama unazad primeri pokazuju da je izvođenje pozorišnih komada odavno izašlo iz okvira ovih institucija, te u modernom teatru svako okruženje zapravo može biti pozorište za sebe. Odlična potvrda ove teze biće u subotu, 2. decembra, u 18 sati, u BIG FASHION centru, kada će se atrijum ovog šoping centra, prvi put u regionu i šire, transformisati u pozorišnu scenu na kojoj će glumci Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović premijerno izvesti komediju “MR BIG U BEOGRADU”, u režiji Isidore Goncić. Predstava će biti besplatna za sve posetioce.

Reč je o originalnom pozorišnom komadu koji publiku upoznaje sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca, u okviru koga se na duhovit i pomalo satiričan način prikazuju brojne svakodnevne situacije i problemi sa kojima se suočavaju pripadnici modernog društva.  

Prema rečima rediteljke, Isidore Goncić, prostor šoping centra se idealno uklopio u radnju komada i za nju je igranje predstave upravo u ovom ambijentu predstavljao veliki profesionalni izazov, kao i za celu glumačku postavku: „Mari i Gagi su moderan, mladi par koji odlučuje da jedno naizgled obično nedeljno popodne provede u šopingu. Međutim, njihovu idilu narušava pojavljivanje treće osobe, Saki. Sa kakvim će se oni peripetijama susresti i sa kojim lažima poslužiti da bi sačuvali “mir u kući” i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će morati da se strpi da sazna do premijernog izvođenja.”

Predstava je projekat agencije New Media Team i BIG FASHION centra koji su realizacijom ove ideje želeli da poklone posetiocima jedan novi, drugačiji vid zabave, pored odličnog šopinga na koji su već navikli.

Svi zainteresovani će imati priliku da besplatno pogledaju predstavu u atrijumu šoping centra BIG FASHION (Višnjička 84) u subotu, 2. decembra, od 18 sati, dok će novosadska publika moći da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG šoping centra.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Besplatna predstava “Mr Big u Beogradu””


« U Jugosferi, zemlji koja (ne)postoji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook