Besplatan trening dan posvećen ženama u Beogradu

dana Dec1 2017

Uzbudljiv i potpuno besplatan trening dan samo  za žene – adidas Women Training Day biće organizovan u subotu 9. decembra u Muzeju grada Beograda (Resavska 40b). Reč je o manifestaciji koja je prošle godine okupila više  od 500 ljubiteljki vežbanja, a ovog puta se očekuje još  više učesnica, sa ciljem da se istakne mesto žena u  društvu i osnaži njihov položaj.  

Iskusni treneri i joga majstori sve  zainteresovane dame će voditi kroz različite fizičke aktivnosti, kako bi se kroz druženje i rekreaciju upoznale  sa najnovijim trendovima u fitnesu, jogi i trčanju. Različitih 25 besplatnih treninga biće raspoređeni u  periodu od 10 do 18 časova, a prijavljivanje je moguće putem linka.
Sve učesnice će moći da biraju da li žele da idu na samoodbranu, jogu, trčanje sa iskusnim trenerima iz  adidas runners kluba, ili na neki fitnes program.

Jedan od zanimljivih detalja ovog dana predstavlja upravo fitnes “specijalitet” –Silent Disco Fitness, a podrazumeva kombinaciju borilačkih veština i aerobnog kondicionog treninga, gde u potpunoj  tišini učesnice vežbaju sa slušalicama uz najbolju  muziku. Reč je o vrsti treninga koji je već tri godine pravi hit u Americi.  Ne propustite priliku da budete deo ovog posebnog dana za žene u okviru koga ćemo jedna drugoj biti najveća podrška, inspiracija i oslonac.

“Zajedno ćemo da vežbamo i družimo se, jer samo zajedno možemo da pošaljemo snažnu poruku” – rekle su učesnice Sara Jovanović, Aleksandra Duende, Vanja Milićević, Dunja  Jovanić, Jelena Karakaš, koje su potvrdile dolazak na  AWTD. Broj mesta je ograničen, a prijavljivanje traje  do 8.12, do 17 časova.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Besplatan trening dan posvećen ženama u Beogradu”


« Mekani i topli jastuci stižu nam iz eko radionice Pletivo by Plezir

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook