Beogradski festival cveća

dana Sep20 2012

Treći Beogradski festival cveća ovog vikenda će se održati u parku Manjež, a posetioci će pored uživanja u različitim multimedijalnim sadržajima moći da se prepuste i neodoljivim mirisima i jedinstvenim ukusima Doncafé-a. U jednoj od sedam festivalskih zona, zoni „IzVRTanje“ namenjenoj odmoru za sva čula, svi sugrađani će imati prilike da se druže i opuste uživajući u Doncafé napicima od kafe, da koriste bežičnu (wi-fi) konekciju na internet ili prelistaju magazine.

„Kafa spada u red egzotičnih biljaka koja nam, zahvaljujući svojim plodovima, svakodnevno pruža nezaboravne trenutke uživanja. Mnogi je gaje i kao dekorativnu biljku u kućnim uslovima. Zbog toga smo i ove godine, odlučili da budemo deo ove manifestacije, a zonu „IzVRTanje“ smo tradicionalno pretvorili u kutak za uživanje u malim svakodnevnim ritualima – kafi, magazinima ili zabavi na internetu“ rekla je Olivera Jokić, Menadžer za odnose sa javnošću kompanije Strauss Adriatic.

Dok uživaju u ukusima kafe, svi zainteresovani će u zoni „IzVRTanje“ moći i da ostave simboličan dobrovoljni prilog koji je namenjen ozelenjavanju „Ulične galerije“ u Čavketovom prolazu, smeštenom između Trga Nikole Pašića i Nušićeve ulice i posvećenom poznatom bubnjaru Goranu Čavajdi – Čavketu.

Beogradski festival cveća, kreiran kao nesvakidašnji urbani vikend vrt, već treću godinu za redom park Manjež pretvara u zelenu pozornicu raznovrsnih sadržaja. U cilju kvalitetnijeg života u skladu sa prirodom, festival okuplja učesnike čiji je rad inspirisan prirodom, cvećem i savremenim konceptima eko-urbanog dizajna. Pored edukativnog karaktera, Festival nudi i kvalitetnu zabavu ljubiteljima muzičkih i vizuelnih umetnosti.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beogradski festival cveća”


« Cena kao merilo kvaliteta

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook