Belgrade Wedding Show 3

dana Nov13 2012

Nakon velikog prošlogodišnjeg uspeha manifestacije Belgrade Wedding Show, u organizaciji časopisa Reci Da, jedinstveni sajam venčanja održaća se po treći put 1. i 2. decembra 2012. u prestižnom i renoviranom Metropol Palace Hotelu, Bulevar kralja Aleksandra 69.

 

U cilju promovisanja venčanja sa stilom, posetiocima će se predstaviti najkvalitetniji izlagači koji svojim proizvodima i uslugama čine da jedno venčanje bude spektakularno.

Belgrade Wedding Show 2011, revija Verice Rakočević

Saloni venčanica i muških odela, zlatarske radnje, agencije za organizaciju i dekoraciju venčanja, radionice za izradu torti… samo su neki od izlagača koji će prezentovati najnovije trendove za sezonu venčanja 2013.

Posebno atraktivan segment manifestacije biće modne revije koje će se održavati u večernjim časovima. Ekskluzivno za Belgrade Wedding Show Suzana Perić  priprema svoju novu kolekciju venčanica za trudnice.

Ašok Murti, naš najpoznatiji stilista, će voditi modne workshopove – radionice tokom kojih će buduće mladence savetovati kako da na najbolji način uklope venčanicu sa ambijentom, dekorišu svadbeni sto…

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa Prislija. Naravno, svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Palilula.

Prijave za Las Vegas venčanje svi zainteresovani mogu slati na lasvegas@vencanje.rs A ukoliko ste zaprošeni i upravo pripremate venčanje, ili iščekujete taj momenat, posetite Belgrade Wedding Show 3!

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Belgrade Wedding Show 3”


« Kylie Fashion

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook