Belgrade Alternative Fashion Event vol.3

dana Nov21 2013

Modna organizacija BAFE organizuje treću po redu modnu reviju pod nazivom Belgrade Alternative Fashion Event na kojoj će svoje kolekcije predstaviti talentovani beogradski mladi dizajneri: Tijane Žunić, Reila, Marije Ignjatović, Marine Mićanović, Miss Independent, Stevana Božanovića, Ivana Džolića. Revija će biti održana u nesvakidašnjem maniru, uz performans plesnog kluba iz Beograda Elite Dance.

Organizacija BAFE osnovana je sa ciljem promovisanja mladih umetnika i dizajnera od strane grupe studenata. Plan rada BAFE-a uključuje organizaciju događaja koji čine vidljivim originalnost i talenat naših mladih dizajnera i ujedno im pružaju šansu da se na pravi način predstave.

U okviru trećeg Belgrade Alternative Fashion Event-a biće ogranizovane radionice šminke, frizure i modne fotografije tokom kojih će učesnici imati priliku da steknu kako teorijska, tako i praktična znanja iz ovih oblasti. Predavači na radionicama šminke i fotografije biće dva gosta iz Slovenije: Martina Borščak, renomirani make-up umetnik, kao i Nenad Cakić, fotograf i producent multimedijalne kuće PhotoArt.Si, dok će radionicu šminke održati naša frizerka Maja Denić. Radionice će biti održane tokom drugog dana BAFE-a, u subotu 23. novembra, od 12 do 17časova u Mikser House-u.

U 12 časova najmlađe posetioce očekuje dečja radionica šminke i frizure, a od 15 i 30  Martina Borščak će učesnicima pokazati na koji način šminku prilagoditi fotoaparatu, tako da retuširanje bude izbegnuto i koje su ključne stvari koje svaki šminker mora imati na umu prilikom rada. Radionica je namenjena onima koji planiraju profesionalno da se bave ovim poslom, radeći na snimanjima za spotove, časopise i modne editorijale.

Polaznici radionice Nenada Cakića od 16 i 30 imaće priliku da iz prve ruke nauče nešto o fotografisanju modela, komunikaciji sa njima tokom poziranja, pripremi projekta i produkciji. Poseban segment radionice biće rezervisan za praktične vežbe u vidu pravljenja modne priče, seta fotografija inspirisanih određenom temom.

U svet frizura i njihovog stilizovanja sve zainteresovane uvešće frizerka Maja Denić od 16 i 30. Ona će pokazati kako je sa malo vremena i dobre volje moguće napraviti izuzetno lepe i atraktivne frizure.

Ulaz na sve radionice je slobodan, a prijavljivanje se vrši slanjem e-mail poruke sa osnovnim podacima na mikser.radionice@gmail.com.

 

Belgrade Alternative Fashion Event

22-23. Novembar

Mikser House-a, Karađorđeva 46
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Belgrade Alternative Fashion Event vol.3”


« Vlada Savić kolekcija jesen/zima 2013/2014

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook