BELAN, GIFT I „ANĐEO I ĐAVO“ OTVARAJU O.U.R. PUB

dana Oct11 2017

Od 12.oktobra O.U.R. BAR postaće O.U.R. PUB, a kao specijalni gosti ovog vikenda nastupiće Neno Belan, GIFT, i DJ dvojac Uros Đurić i Žika Todorović!

Pevač legendarnih „Đavola“ Neno Belan i njegov bend „Fiumens“ nastupiće prve večeri otvaranja O.U.R Pub-a, u četvrtak, 12.oktobra. Večiti romantik, vrhunski kantautor, izvođač i producent Neno Belan jedna je od konstanti domaće pop scene već više od dvadeset godina. Pronašavši već na početku karijere karakteristični muzički stil uronjen u tradicionalnuameričku rok muziku pedesetih, engleski pop šezdesetih i tradicionalnu  italijansku kanconu, Belan je inspiraciju pronašao u mediteranskom podneblju iz kojeg potiče, pretvorivši taj spoj roka šezdesetih i dalmatinske pesme u jedinstveni domaći mejnstrim koji su mnogi prozvali „belanovskim popom“. Iza sebe ima veliki broj hitova, rasprodatih koncerata a ove godine obeležava i dvadeset godina rada sa bendom Fiumens sa kojim ovog četvrtka i dolazi u O.U.R. Pub!

Drugo veče otvaranja rezervisano je za jedan od najpopularnijih klubskih bendova u Srbiji, 13.oktobra zabavljaće nas GIFT! Bend Gift je je uvek bio više od kaver ili tribjut benda, jer sve te pesme koje volimo,  u interpretaciji frontmena Jovana Matića – Joce Ajkule zvuče uzbudljivo, drugačije, zvuče kao da ih je baš on stvorio. Ekscentričan I upečatljiv scenski nastup, dostojan je, složiće se mnogi, i svetskih rok zvezda. Bend funkcioniše od 1991.odine kao kaver i tribjut bend, ali su nedavno izdali i autorski album „Dreamoscope“ koji je naišao na veoma pozitivne reakcije i kod publike i kod kritike. Ako je sudeći po atmosferi koju ovaj bend uvek napravi na svojim nastupima, ovaj petak biće i više nego poseban…

Naš verovatno najpoznatiji glumački tandem koji poslednjih godina vrlo uspešno funkcioniše i kao DJ dvojac, napraviće odličnu žurku ove subote u Beogradskoj 71! Uroš Đurić i Žika Todorović, „Anđeo i đavo“,  čekaju vas treće večeri vikend otvaranja O.U.R. Pub-a!  Multitalentovani,  Srđan i Uroš su pored glumačkog poziva po kome ih većina poznaje i vrsni muzičari i umetnici. Ovaj kultni dvojac i ove subote, 14.oktobra, pozabaviće se vašim dobrim provodom svojim višesatnim odličnim muzičkim setom

Na staroj adresi, u Beogradskoj 71, čekaju vas autentični ukusi i atmosfera českih pivnica u centru Beograda! Ne propustite da se upoznate baš ovog vikenda sa ovim mestom, koje će vam vrlo brzo postati omiljeno, uz odličnu zabavu, vrhunski zvuk i atmosferu za koju su ovog vikenda zaduženi Neno Belan, Gift i DJ dvojac Uroš Đurić i Žika Todorović.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “BELAN, GIFT I „ANĐEO I ĐAVO“ OTVARAJU O.U.R. PUB”


« Otvorene tri Idea organic prodavnice

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook