Beauty weekend u Mostaru

dana Nov12 2013

Čini se da pripadnice lepšeg pola mnogo češće pričaju o odevnim trendovima za novu sezonu, o dizajnerskim novitetima i onom što je potrebno  kupiti kako bi bile u skladu sa aktuelnim modnim trenutkom.  No, trenodovi i noviteti nisu prisutni samo u modi. I svet kozmetike itekako ima šta da ponudi na tu temu, a jedan od događaja na kome će sve dame imati priliku šta je to aktuelno kada je u pitanju kozmetika je i prvi Beauty weekend u Mostaru.

Kozmetika i  lepota biće glavne teme Mepas Mall Beauty weekenda koji će biti održan 16. i 17.11.2013. na prvom spratu istoimenog tržnog centra, koji će postati prava mala oaza lepote u kojoj ćete moći provesti vikend s prijateljicom, mamom ili sestrom, ali i dobiti ideju za idealan prazničnii poklon za dragu osobu.

Kroz prezentacije na Mepas Mall Beauty weekendu od stručnih osoba iz renomiranih kozmetičkih kuća svi posetioci će imati priliku  da saznaju sve o novitetima kada je u pitanju make-up, parfemi i kozmetika, a takođe će imati mogućnost da proizvode isprobaju na licu mesta.

Oni koji žele, mogu se slobodno prepustiti spretnim rukama make-up vizažista koji će vas našminkati baš kako ste oduvijek htjeli, a sve to, naravno, potpuno besplatno. I ljubitelji kose će doći na svoje jer će moći najbolje frizere pitati za savjt, a uživati će i svi oni koje zanimaju pojedinosti o najpopularnijim aparatima za negu tijela.

Na Mepas Mall Beauty weekendu imaćete priliku i upoznati sa s neobičnim svojstvima prirodne kozmetike, poigrati se neobičnim nail-artom ili zakazati željeni termin u wellness centru.

16. i 17.11.2013., 10:00h-21:00h.

Mepas Mall, Mostar, 1.sprat.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Beauty weekend u Mostaru”


« Zatvaranje Serbia Fashion Week-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook