BDW na Belefu

dana Jun2 2012

Kreativno proleće, dobija svoj zalet.Sedma po redu Beogradska nedelje dizajna spremna je da počne već u nedelju, 3.juna!

Kao pretpremijera celokupnog programa kreativnog festivala koji u svetu ima reputaciju jednog od top 3 najvećih kreativnih svetskih festivala, biće projekat koji je BDW pokrenuo prošle godine, 100% FUTURE SERBIA.

Jazz Fashion

U nedelju 3.juna pa sve do 17.juna bićemo u prilici da zahvaljujući BDW-u, upoznamo rad do sada uglavnom neafirmisanih mladih umetnika koji su zahvaljujući ovom konkursu, dobili mogućnost da prezentuju svoje ideje i svoju viziju kreativnosti.Izabrani radovi od oko 105 umetnika, naredne dve nedelje će biti izloženi u preko 100 gradskih izloga od Kalemegdana pa do Slavije.

Uz posebnu podršku i saradnju sa SUPERKVART-om, BDW na Belefu kako je predstavljen ove godine projekat 100% Future Serbia, po prvi put pravi jednu gradsku premijeru, pravi ulični block-party.

U nedelju, 3. juna od 19.00 časova kada će pored zvaničnog otvaranja ove gradske izložbe biti i dodela nagrada za najbolje izloge i dizajnere desiće se jedna fantastična žurka na otvorenom uz DJ-ejeve, modne revije, gastro užitak, spektakularnu dekoraciju i specijalne popuste.

mapa izložbenih prostora

Zainteresovani i slučajni prolaznici već tada ali i narednih dana moćiće da pogledaju izložene radove tokom šetnje ulicama Knez Mihailovom, Kralja Petra, Uzun Mirkovom, Zmaja od Noćaja, Makedonskom, Kralja Milana, Bulevar Kralja Aleksandra…, kao i da prema priloženoj mapi koja će biti distribuirana po celom gradu ,otkriju interesantna mesta sa draguljima novog srpskog dizajna.

Na ovaj način, Beogradska nedelja dizajna projektom 100% FUTURE SERBIA – BDW na Belefu nastavlja da pruža podršku domaćem dizajnu, a specifičnim pozicioniranjem u beogradskim izlozima da daje podršku gradskoj trgovini i ugostiteljstvu u vremenu krize, fokusirajući pažnju medija, institucija i javnosti dve pune nedelje na sve vidove kreativnih industrija.

Vidimo se u nedelju na uglu Uzun Mirkove i Kralja Petra!


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “BDW na Belefu”


« Junska moda za poneti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook