Balmain jesen/zima 2012.

dana Mar19 2012

Nakon svoje prve kolekcije za Balmain,  Oliver Roustering se našao pred velikim očekivanjima, koja je veoma uspešno zadovoljio novom kolekcijom za jesen/zimu 2012/2013, a moglo bi se reći i nadmašio.

Poštujući ustaljen snažan stil koji neguje Balmain, Oliver kolekciji samouvereno dodaje i svoj lini pečat. Kratke jakne do struka, uzane pantalone nešto kraćih nogavica, haljine pripijene uz telo, ono što smo već navikli da vidimo kada je Balmain u pitanju, Roustering je obogatio raskošnim vezom i prelicama koji su inspirisani Feberže jajima.

Iako na prvi pogled Balmain devojka izgleda ležerno i pomalo buntovnički, ona ipak pripada nekom drugom svetu. Svetu raskošno izvezenih crvenih ruža i biserima dekorisane tkanine.

Photo credit: vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Balmain jesen/zima 2012.”


« Radite sa stilom…

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook