Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru organizuje audiciju

dana Aug13 2018

Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru (akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, 17.04.2018.) organizuje poslednju audiciju za upis školsku 2018/19. godinu.Audicija će se održati u petak, 31. avgusta 2018. godine, od 17-18.30h, u prostorijama Fondacije, ulica Kolarčeva br. 3, u Beogradu.

 Audicija se organizuje za prijem u pripremna odeljenja i I razred baletske škole, odnosno za decu uzrasta od 4–9 godina, bez ili sa baletskim iskustvom, kao i za upis u starije klase, uzrasta od 10–17 godina.

Nacionalna fondacija za umetničku igru je osnovana 2010. godine u Beogradu rešenjem Ministarstva kulture Republike Srbije, sa ciljem unapređenja procesa edukacije i produkcije u oblasti umetničke igre u Srbiji.  U saradnji sa prestižnim baletskim školama i institucijama iz sveta, u Beogradu je septembra 2011. godine počela sa radom Baletska škola, koja je 2013. godine prepoznata od strane Ministarstva prosvete Republike Italije, a 2018. godine dobila akreditaciju Ministarstva prosvete Republike Srbije.

 Kao prva akreditovana internacionalna osmogodišnja baletska škola u Srbiji, Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru svoju nastavu koncipira u skladu sa zvaničnim italijanskim obrazovnim planom i programom. Redovnu nastavu će voditi pedagozi iz Beograda i Pekinga, dok listu gostujućih pedagoga tokom naredne školske godine, čine stručnjaci iz Rima, Nanta, Tel Aviva i Havane.

 Za prijave i dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti na e-mail:  director@nationalfoundation4dance.com, ili na brojeve telefona: 060 35 00 504 ili 060 35 00 50
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru organizuje audiciju”


« Numerološka nedeljna prognoza za period od 13.8. do 19.08.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook