BAFE raspisuje novi konkurs za mlada lica u modnoj industriji širom regiona

dana Oct6 2017

Imaš izmedju 18 i 35 godina i dolaziš iz neke od zemalja regiona? Umetnik si, baviš se modom ili modnom fotografijom? Ili pak želiš da hvataš bekstejdž momente ? Imaš sveže ideje i  želiš da svi čuju za tebe? Prijavi se na konkurs za 11. BAFE koji će se održati sredinom decembra u Beogradu!

Ako si ti taj ili ta pošalji svoj CV i modne skice kao i fotografiju jednog realizovanog odevnog komada kojim ćeš se predstaviti na BAFE-u (u JPG ili PDF formatu) (modni dizajneri) odnosno svoj portfolio (fotografi) tj CV i motivaciono pismo (volonteri).

Aplikacije sa naznakom ”Za konkurs 2017_modni_dizajner” / _fotograf / _volonter, (u zavisnosti za šta konkuršete) možete poslati na email adresu: bafeevent@gmail.com .

Budući članovi našeg tima imaće prilku da iskažu svoju kreativnost i afirmišu svoj brend pred široko priznatim modnim auditorijumom. Moćiće da steknu pregršt iskustva u produkciji i organizacji jednog modnog događaja. Konkurs je otvoren do ponoći subote 14. oktobra.

BAFE je u deset prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija što u Beogradu što u regionu.

Balkan Art Fashion Event“ je modni događaj, koja se održava već petu godinu za redom, a nastao je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti kao i na ulici.

JEDANAESTI BAFE biće održan ovog decembta u Beogradu.

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “BAFE raspisuje novi konkurs za mlada lica u modnoj industriji širom regiona”


« Prilika za zaposlenje na preko 200 radnih pozicija na predstojećem Sajmu zapošljavanja i obrazovanja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook