BAFE: Otvoren regionalni konkurs za mlade modne dizajnere!

dana Mar23 2017

Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 10. aprila 2017. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

 Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog maja realizuje deseti put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada. Prijava bi trebalo da sadrži CV autora i skice modne kolekcije kao i fotografiju jednog realizovanog odevnih komada u JPG ili PDF formatu. Skice moraju biti iz kolekcije koja ce biti predstavljena na sledecem BAFE u.

Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2017” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu:bafeevent@gmail.com.

BAFE je u devet prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

 “Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već petu godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici. BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “BAFE: Otvoren regionalni konkurs za mlade modne dizajnere!”


« Modne lekcije Irene Karaklajić

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook