BAFE konkurs za mlade dizajnere

dana Jun21 2018

Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni poziv za mlade modne dizajnere. Konkurs je otvoren do 15. septembra 2018. i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz zemalja okruženja: BiH, Crne Gore, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Slovenije i Srbije. Izabrani stvaraoci će dobiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji “Balkan Art Fashion Event”, koja se ovog maja realizuje TRINAESTI put za redom, sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

Prijava bi trebalo da sadrži CV autora i skice modne kolekcije u JPG ili PDF formatu. Skice moraju biti iz kolekcije koja ce biti predstavljena na sledecem BAFE u. Aplikacije sa naznakom “Za konkurs 2018” svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: bafeevent@gmail.com.

KANDIDATI KOJI SE PRIJAVE OD TRENUTKA OBJAVLJIVANJA KONKURSA PA SVE DO 15. JULA IMAJU PRAVO NA 20% NA UČEŠĆE na ovogodišnjem decembarskom „Balkan Art Fashion Event”- u.

BAFE je u dvanaest prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od sto pojedinačnih i grupnih revija. “Balkan Art Fashion Event“ je modna manifestacija, koja se održava već šestu godinu za redom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.

BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i devanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

Trinaesti BAFE biće održan 7, 8 i 9 DECEMBRA u našem najpoznatijem istorijskom kulturnom centru SKC u Beogradu, u kome je ova manifestacija već bila održana.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “BAFE konkurs za mlade dizajnere”


« SevdahBABY predstavlja svoj novi muzički future rock – projekat

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook