Atmosfera u najluđoj noći

dana Dec30 2012

Kićenje jelke i ukrašavanje kuće prava je antistres terapija ali svakako treba obratiti pažnju i na sam ambijent na dočeku Nove godine.

Savršena ideja
Sigurno ste stoputa čuli kako sitnice život znače. Lepo upakovanom sitnicom izmamićete osmehe na licima najmilijih. U slatkom pakovanju kolačića očitaće se sva vaša ljubav, pažnja i posvećenost.

Lekovita igra boja
Poigrajte se tajanstvenim uticajem boja i, poput drevnog alhemičara, popravite svima raspoloženje. Svetlije boje prijemčivije su za oko jer emituju više svetlosti, a kad je više svetla, više je i hormona sreće. Neka se na vašem stolu sretnu bela i srebrna boja na svakom detalju. Dodajte malo purpurne, koja se smatra bojom prosperiteta.

Kraljevski štos
Kao svetlost koja sija u tami, zvezda je drevni simbol nade. Pospite srebrnim zvezdama trpezu, upalite poneku sveću, umesite zvezdane kolače i prepustite se magiji simbola. Povratite izgubljenu veru i, ispunjeni optimizmom, uživajte u novogodišnjoj noći s najmilijima.

Igrajte se
Novogodišnja trpeza je fenomenalni poligon za one koji imaju maštu. Igrajte se sa posuđem razlićitog oblika, neobičnim detaljima i dodajte malo boje.

Izvor: naxi.rs
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Atmosfera u najluđoj noći”


« Retro chic na Salašu 137

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook