“Art in Fact” izložba unikata

dana May7 2014
Izložba unikata “Art in Fact” će biti postavljena u novom galerijskom prostoru u Euro Centru – Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu – lokal preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis, bivši “Madness”) od 8-17. maja 2014. Zatvaranje izložbe planirano je za subotu, 17.5. kada će u Galeriji Eurocentar biti otvorena postavka u okviru manifestacije “Noć muzeja”
U okviru izložbe, posetioci će imati jedinstvenu priliku da se susretnu sa unikatnim radovima naših dizajnera i njihovim najnovijim kolekcijama, ali i da, kroz izdvojeni vintage kutak, u kome će biti izložene antikvarne i redizajnirane stvari beogradskih kolekcionara, prožive jedan neobičan put kroz 20. vek i već nama daleke, modne trendove od 20-ih do 80-ih godina prošlog veka.
Takođe, u duhu naših izložbi, očekuju Vas i dizajnerske kolekcije inspirisane vintage modom, i unikatni predmeti sa retro motivima.
Posebne pogodnosti pripremili smo za sve maturantkinje i maturante koji žele da ponesu neobične i originalne modele domaćih dizajnera u vidu vaučera sa popustom od 20% na kupovinu odabranih izloženih artikala. Sve što je potrebno da biste dobili ovaj popust, jeste da ponesete vašu ličnu kartu ili đačku knjižicu.
Dobrodošli!

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Art in Fact” izložba unikata”


« Wilderness

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook