Army of Lovers i Lollobrigida 26. septembra u Mikser House-u

dana Sep23 2013

U Mikser House-u 26. septembra nastupiće glamurozni švedski trio Army of Lovers, koji se proslavio hitovima Crucified, Obsession i Ride The Bullet a ovog leta vratili su se hitom Rockin’ The Ride sa kojim su nastupili i na Melodifestivalen-u, švedskom izboru za predstavnika na Eurosongu. Army of Lovers već godinama ne nastupaju na Paradama ponosa u zapadnoj Evropi, a njihov dolazak na beogradsku Nedelju ponosa 2013 čini deo političke podrške gej zajednici u istočnoj Evropi.

Pre legendarnog benda nastupiće najtraženija elektro-pop senzacija Lollobrigida, bend koji je čuven po hitovima Volim te, Bivša cura i Moj dečko je gej. U tekstovima svojih pesmama bend se na satiričan i humorističan način razračunava sa društvenim klišeima. Miljenik je beogradske, ali i publike u celom regionu. Bend je dobitnik su MTV nagrade Best Adria Act, a za 26. septembar obećava veselu i žestoku atmosferu.

Koncert je zakazan za 21 i 30, a ulaz je moguć uz ulaznice koje će organizatori ovog dešavanja deliti preko društvenih mreža.

Ulaznice za koncert će se deliti na Facebook stranici Mikser Beograd, na Twitter nalogu @MIKSERBeograd, kao i putem veb sajta www.parada.rs.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Army of Lovers i Lollobrigida 26. septembra u Mikser House-u”


« Lidija Kocić odlazi na takmičenje u Kinu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook