Antonis Remos u Sava Centru

dana May22 2013

Antonis Remos, trenutno najpopularniji i najtiražniji grčki muzičar, 1.juna ekskluzivno nastupa u Sava Centru!

Reč je o pevaču koji se pojavio 1995. godine, kada je kao anonimni mladić iz Soluna zapevao u Atini rame uz rame sa velikim grčkim zvezdama. To je bilo dovoljno da mu “Sony BMG Greece” odmah ponudi ugovor, a već sledeće godine objavio je album koji se prodao u milionskom tiražu. I naredni albumi mu dostizu platinumske tiraže. Period najveće slave bila je 2003. godina tokom koje je Adonis, zajedno sa još pet umetnika, organizovao turneju po Grčkoj, koja je trajala 45 dana sa 45 koncerata.

U Grčkoj važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca i velikog osvajača ženskih srca. Ali voli da ga ljudi cene i pamte po muzici koju stvara. Pesme su mu ljubavne, od kojih su mnoge i autobiografske koje peva sa posebnom emocijom koju publika prepoznaje.

Ovo mu je treći nastup u Beogradu, za njega, divnom gradu u kom ima puno prijatelja: Košarkaski selektor Dušan Ivković, košarkaši Vlade Divac, Žarko Paspalj i Dejan Bodiroga, kao i pevačica Tijana Dapčević sa kojom je i snimio duetsku pesmu “Zagrljaj”.

S njegovim velikim hitovima Srbija je upoznata, budući da su mnogi naši pevači obradili njegove pesme.

Antonis Remos obećava odličnu atmosferu i nezaboravno veče puno emocija!

Mesto: Sava Centar
Vreme: 20:00h
Prodajna mesta: Sava Centar, Event team

Cena karata: 1.800, 2.000 I 2.200 dinara


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Antonis Remos u Sava Centru”


« Ivana Popović na Dreft Fashion Week-u

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook