Anthony Vaccarello ready to wear 2014

dana Sep28 2013

Još jedna zanimljiva revija mladog francuskog dizajnera Anthony Vaccarella koji sve više privlači oko modnih stručnjaka. I ovom kolekcijom pokazao je da je na dobrom putu u izgradnji prepoznatljivog izraza što su oštro sečene haljine tamnih boja geometrijske strukture.

Kolekcija Proleće 2014. odiše mornarskim duhom koji je dočaran bakarnom dugmadi na svim odevnim predmetima. Ono što je zanimljivo kod ove revije jesu haljine sa oštrim krajevima koje se mogu iskombinovati uz nesto ležernije topove i nakitom sličnog stila. Haljine od kože takodje privlače pažnju i daju futuristički look koji je prepoznatljiv za ovog dizajnera. Pored kože upotrebljena je i čipka na nekim od modela, stoga možemo očekivati sledeće godine neke od kreacija na crvenom tepihu jer savršeno odgovaraju duhu glamuroznih holivudskih manifestacija. Minimalizam i asimetričnost su ono što se na prvi pogled uočava dok cela priča deluje dosta složenije i bogatije. Par strukiranih sakoa dalo je ovoj kolekciji ozbiljnost i eleganciju naspram modernijih suknji i donjih odevnih predmeta.

Kad je o obući reč, Vaccarello se ove godine opredelio za jednostavne crne sandale sa nitnama koje se savršeno uklapaju uz ovu plavo-crno-crvenu senzaciju. Visoke potpetice i suknje uvek su dobitna kombinacija koju ovaj dizajner svakako odlično primenjuje.

Photo credit: style.com


Andrea Aleksić
je Veliki ljubitelj umetnosti uopšte. Student italijanskog jezika i zaljubljenik u njihove filmove i kulturu. U slobodno vreme bavi se slikarstvom i fotografijom i koristi svaki slobodni trenutak za kreiranje svog sveta. Uvek u toku sa modnim dešavanjima i raznim kulturnim manifestacijama. Knjige su joj najbolji prijatelji, i iz njih crpi svoju kreativnost. Bez svog MP3 uredjaja ne ide nigde koji se uvek nalazi u džepu njene torbe. | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, paris fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Anthony Vaccarello ready to wear 2014”


« Dolce & Gabbana RTW 2014

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook