“Ana Karenjina, Sećanja Vronskog” od sutra u preko 40 bioskopa širom Srbije

dana Oct11 2017

Premijerom filma “Ana Karenjina, Sećanja Vronskog”, zakazane za sutra u 20h u Dvorani Kulturnog centra, počinje bioskopski život spektakularne, epske priče o velikoj ljubavi. Veliko interesovanje brojnih gledalaca potvrđuje i potpuno rasprodata sala Dvorane Kulturnog centra za premijerno prikazivanje. Film, koji je pripreman i sniman četiri godine, pokazaće svu veličinu ruske kinematografije i veličanstvenu ljubavnu priču koja je i danas inspiracija mnogima, pa i slavnom reditelju Karenu Šahnazarovu koji će povodom premijere biti gost Beograda.

Za mene beogradska premijera ima veliki značaj, a i sam Beograd je, po mom mišljenju, jako važan grad za svakog ruskog režisera”, istakao je reditelj pred dolazak u Beograd.

 Radnja filma “Ana Karenjina, sećanja Vronskog”odvija se u vreme rusko-japanskog rata, u Mandžuriji. Glavni hirurg ruske vojne  bolnice spašava život nekolicini ranjenih oficira, među njima i grofu Vronskom. Kada sazna za njegov identitet odlazi u bolnički stacionar i saopštava mu da je surova igra sudbine i da mu je baš on spasio život, jer grofa smatra odgovornim za tragediju njegove porodice.

“Moje ime je Sergej Karenjin, gospodine Vronski, jedini sin Ane Karenjine”. Ne gajeći bilo kakve iluzije i ne očekujući odgovore, mladi Karenjin Vronskom postavlja pitanje koje ga muči celog života: šta je nateralo njegovu majku na kobni čin? Posle kraćeg oklevanja Vronski odlučuje da ispriča svoju priču o tragičnoj ljubavi sa Anom Karenjinom. Vronski se vraća u prošlost, i sa Aninim sinom deli sećanja čiji je zatočenik trideset godina, zapažajući da se ljudi sećaju samo onoga čega žele da se sećaju. Anu Karenjinu i Vronskog igraju Elizaveta Boyarskya I Kirill Grebenshchikov. Film Ana Karenjina, sećanja Vronskog, od sutra će se naći na redovnom  repertoaru preko 40 bioskopa.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Ana Karenjina, Sećanja Vronskog” od sutra u preko 40 bioskopa širom Srbije”


« Svetska premijera Nikola Tesla performansa u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook