Ana Ćurčin i The Changes na Eurosonic Noordeslag 2018

dana Jan9 2018

Ana Ćurčin, posle izuzetno uspešne prethodne godine (kada je nastupila sa svojim pratećim bendom na EXIT festvalu, održala fantastičan solistički koncert u Velikoj sali Doma omladine Beograda, bila specijalni gost popularnom američkom bendu Cigarettes After Sex, učestvovala u prestižnim pozorišnim predstavama – “Svedobro”, ” Ja često sanjam revoluciju” i “Crvena ljubav” u kojima je i bila i akter autor muzike) u novu 2018. ulazi kao predstavnik Srbije na jednom značajnom evropskom festivalu.

Naime, na ovogodišnjem ESNS 2018 (Eurosonic Noordeslag), Evropskoj muzičkoj konferenciji i šoukejs festivalu, koji se tradicionalno održava u holandskom Groningenu, jedini predstavnik Srbije će biti Ana Ćurčin sa bendom The Changes.

Uz podršku Radio Beograda, Ana Ćurčin će sa bendom The Changes održati koncert u sklopu šoukejs programa 19. januara 2018. u Groningenu. Pored Ane Ćurčin i Exit Festival će biti ambasador Srbije, a na ESNS 2018 će biti u potrazi za novim talentima u sklopu programa European Talent Exchange Programme (ETEP).

Eurosonic Noordeslag je prostor za otkrivanje i upoznavanje muzičkih talenata Evrope. Ovaj događaj je poznat u pružanju podrške i plasiranju podršci otkrivanja novih imena na svetskoj muzičkoj sceni. Neki izvođači, danas već dobro poznati, koji su svirail na ESNS-u su Alma, Ásgeir, Aurora, Dua Lipa, Hozier, HER, Mø, My Baby, Rejjie Snow, Lost Frequencies, Roosevelt, Royal Blood, Seinabo Sey and Vök. Eurosonic takođe privlači preko 4000 predstavnika muzičke industrije iz svih segmenata: preko 400 Evropskih festivala, menadžera, agenata, izdavača, lejblova itd. Svake godine na Eurosonic-u se održi preko 350 šoukejsova raspoređenih po Groningenu uz prateći konferencijski program koji obuhvata oko 150 panela i prilika za umrežavanje i saradnje. Eurosonic je takođe domaćin godišnjih sastanaka muzičkih udruženja, prezentacija i susreta koja donose nove saradnje i podržavaju inovacije u muzici, medijima i produkciji. Ove godine, Eurosonic će se održati od 17-20 Januara 2018. u Groningenu, Holadniji.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ana Ćurčin i The Changes na Eurosonic Noordeslag 2018”


« Ovacije na premijeri Legende o Kolovratu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook