“Amstel unplugged” koncert

dana Dec29 2013

Drugu sezonu “Amstel unplugged” koncerta otvorio je nastup grupe Hornsman Coyote &Soundsystem uz specijalne goste, u Ustanovi kulture Starog grada Parobrod. U prednovogodišnjoj svirciu prepunoj sali Parobroda publika je uživala u kvalitetnom zvuku organskog regea koji su Coyote i ekipa spremili specijalno za ovu priliku.

Hornsman Coyote nastupio je u izdanju u kome je obišao svet. Postavu grupe Soundsystem, koja je zabavila publiku,čineMartinees selacta kao selektor, Dju prateći vokal i specijalni gost na klaviru, Vladimir Krkljuš. Partneri u projektu “Amstel unplugged”, UK Parobrod i kompanija Amstel, udružili su se realizaciji ove kreativne ideje, kako bi svim ljubiteljima kvalitetnog akustičnog zvuka pružili nezaboravan provod, ali i doživljaj novih mogućnosti izražavanja.

Koncept “Amstel unplugged” koncerata, po rečima  Milena Rajković direktorka ustanove kulture Starog grada, kreiran je tako da publici pruži unikatno iskustvo uživanja u u umetničkoj strani muzike, njenoj ekspresiji i iskonskoj muzičkoj energiji, prenesenoj direktno, akustičnom izvedbom u ušuškanoj i intimnoj atmosferi Parobroda. Koncerti će se održavati u kontinuitetu sve do maja 2014. godine.

Nakon veoma posećenih nastupa bendova Vasil Hadžimanov Trio inašeg međunarodno najpoznatijeg rege autora,Nemanje Kojića Kojota, frontmena benda Eyesburnzajedno sa bendom Soundsystem i specijalnim gostima, naredni ekskluzivni koncerti u UK Parobrod biće održani početkom iduće godine,1. februara 2014. nastupiće rok sastav Rebel Star, a tri nedelje kasnije, 22. februara 2014. godinepoznati pop-rok bend Kristali.

Parobrod je tokom protekle tri godine organizovao čak četiri potpuno različita muzička programa, klasičnu scenu, World Music, DasBoot jazz scenu i ediciju Rock’n’Dorćoll, sa više od 80 koncerata. UK Starog grada osnovana je u martu 2010. godine i zahvaljujući entuzijazmu zaposlenih, ali i podršci opštine Stari grad, realizovala je više od 500 različitih programa.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““Amstel unplugged” koncert”


« Izložba Osvežavanje memorije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook