„Američki bogovi“ Nila Gejmena tema jubilarne tridesete Lagunine tribine

dana Aug4 2017

Kultni roman „Američki bogovi“ Nila Gejmena, odnedavno i serija, tema je jubilarne tridesete tribine Laguninog književnog kluba koja će biti održana u petak, 4. avgusta od 18 sati u knjižari Delfi u SKC-u. O ovom romanu, ali i o Nilu Gejmenu, govoriće verovatno najbolji poznavaoci dela: prevodilac Draško Roganović, pisac Vladimir Pištalo, prevoditeljka Nevena Andrić i pisac Pavle Zelić.

„Američki bogovi“ su seksi, uzbudljivo, mračno, duhovito, poetično i kaleidoskopsko putovanje duboko u mit. Predstavljaju mešavinu različitih svetskih mitologija jer se između stranica ove knjige sreću mitološka bića i božanstva iz brojnih svetskih mitologija, od nordijskih mitova do mitova afričkih naroda. Takođe, upoznajemo i neke od novih bogova poput Tehničkog dečaka, koji predstavlja boga kompjutera i interneta, i Medije, boginje televizije.

Ovaj Gejmenov roman je ekranizovan, tako da fanovi već uživaju i u seriji „Američki bogovi“.
Prošireno i dopunjeno izdanje romana „Američki bogovi“ biće na popustu od 30% u svim Delfi knjižarama i Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33 do 4. avgusta.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “„Američki bogovi“ Nila Gejmena tema jubilarne tridesete Lagunine tribine”


« Camila Cabello zvezda jesenje GUESS JEANS kampanje

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook