Alice in WonderBand u oktobru: Turska, Beograd, Subotica, Novi Sad

dana Oct20 2018

U oktobru Alice in WonderBand je u pokretu: od sredine oktobra u Gazijantepu, Turskoj, gde učestvuju u festivalu socijalnog cirkusa u organizaciji Gete instituta iz Istanbula. Sem nastupa, održaće petodnevne radionice „Telo kao instrument“ za decu i mlade iz Sirije i Turske.

„Ukrštanje“, zajednički projekat Zavoda za kulturu vojvođanskih Slovaka, SOŠO „Milan Petrović“ i UG „Otvoreni krug Novi Sad“ imaće prve otvorene probe 11. i 12. 10. u SOŠO „Milan Petrović. Inkluzivni projekat donosi vojvođansku muziku izvedenu na potpuno drugačiji način: uz telesne perkusije, inkluzivni ritmički i pevački hor i asistivnu „saundbim“ tehnologiju. U novembru i decembru mini turneja u zoni Novog Sada. Projekat je podržan od Fondacije Novi Sad 2021 kroz poziv „Publika u fokusu“.

Novi projekat „Rikataka tur“ biće premijerno izveden 26. 10. u 20 h na 6. međunarodnom „Hrizantema“ festivalu u Subotici u organizaciji umetničkog bioskopa „Aleksandar Lifka“. Ovaj performans plešućeg orkestra donosi muziku sa Balkana, te nepokorne regije nepravilnih ritmova i raznovrsnih muzičkih tradicija.

U Beogradu su ponovo 29. 10. od 20.30 h na sceni Kosmodrom, Solunska 24, Dorćolsko narodno pozorište, sa predstavom “Da i Re, telo kao instrument”. Nagrađivana predstava je imala veliki uspeh u zemlji, regionu (Crna Gora, BIH) i inostranstvu (Francuska, Italija, Nemačka, Austrija). Režiju potpisuje Višnja Obradović, za kostim je zadužen “Lutkart”, a za stajling “Beastic”. Izvođači su Ana Vrbaški i Marko Dinjaški. U oktobru i novembru „Da i Re, telo kao instrument“ putuje u Šabac, Novi Sad, Sombor, Vršac i Bečej.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Alice in WonderBand u oktobru: Turska, Beograd, Subotica, Novi Sad”


« Tri medalje za Srbiju na Evropskom prvenstvu u plesu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook