Alexander McQueen

dana Jan23 2012

Pomislili biste da vam posle uspešnog  kreatorskog poduhvata kao što je dizajniranje haljine za venčanje veka, odnosno venčanje Princa William-a i Catherine Middleton, nije potrebno dokazivati se naredne sezone i da možete sa pola truda napraviti sledeću kolekciju na račun stare slave. Ali, na sreću, to nije logika kojom se Sarah Burton vodi, tako da je kolekcija pred kolekciju za jesen i zimu 2012-e više nego dobro osmišljena.

Kao i kod drugih dizajnera činjenica koju primećujemo jeste “širenje” suknje, odnosno  izbegavanje oblika pripijenog uz telo. Dublje pantalone i naglašena ramena takođe su detalji koji, da ne bi zalutali u klasiku ( jer je ipak McQueen u pitanju), daju pečat ovoj kolekciji. Drugačije? Smelo, svakako! A šta drugo očekivati ?!

foto: www.style.com


Sofija Daćevac
je ambiciozna, radoznala, tvrdoglava, i mnogima teško „varljiva“. Voli da eksperimentiše sa stilovima ali kada mnogo zaluta, vraća se svojim korenima – jednostavnoj eleganciji. Voli da da lični pečat stvarima koje koristi i poseduje, jer smatra da je jedna u milion i da kao takva ne sme da ostane nezapažena. Voli da pije dobru kafu i uči jezike, putuje čim ugrabi priliku za to i pored velikog broja cipela ne poseduje patike. | na twitter-u | facebook-u | tema: london fashion week, modne revije | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Alexander McQueen”


« Sherling/Aviator jakne

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook