Agatha Ruiz de la Prada dolazi na SFW

dana Mar20 2014

Ljubitelji mode imaće priliku da prvi put u Srbiji uživaju u reviji jednog od najvećih dizajnerskih imena današnjice  Agathe Ruiz de la Prada tokom Internacionalnog festivala mode i dizajna – “Serbia Fashion Week”  koji  će biti održan od 22. do 26. aprila 2014. godine.

Njeno ime nalazi se među top 3 najpoznatija španska dizajnera, čiji brend traje više od 30 godina. Priznata je širom sveta zahvaljujući svojim ekscentričnim kreacijama i doprinosu internacionalnoj modi. Dobitnik je mnogih nagrada među kojima su Nagrada za Modnog Ambasadora (Fashion Ambassador Award), Nagrada Modni Oskar (Fashion Oscar Award) i New Yorker Nagrade (New Yorker Award). Modna dizajnerka, koja nije povezana sa italijanskim brendom Prada, dobro je poznata po svojim hrabrim, zabavnim i bojama bogatim modelima. Na Mercedes Benz Fashion Week-u u Madridu ove godine, predstavljena je njena jesen/zima 2015 kolekcija čiji je nepogrešivi pečat i ovoga puta upravo boja. Poznata modna kreatorka je tom prilikom ostvarila i saradnju sa udruženjem PLAN, koje ima za cilj podizanje svesti  o školovanju mladih devojaka.

Agatha Ruiz de la Prada predstaviće svoju novu kolekciju na Serbia Fashion Week-u, a ovoj nesvakidašnjoj eksploziji boja moći će da prisustvuje i širi auditorijum.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Agatha Ruiz de la Prada dolazi na SFW”


« Gerovital kozmetika vam otkriva formulu mladosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook