Abbey Lee Kershaw

dana Feb18 2012

Abbey Lee Kershaw, poznatija kao Ebi Li, je jedno od najtraženijih i najpoželjnijih lica u modi. Prepoznatljiva je po prelepim plavim očima, razmaku među zubima i po svom neobičnom, nesvakidašnjem i jedinstvenom stilu. Rođena je u Melburnu 1987. godine. Već 2004. pobeđuje na australijskom tamičenju Girlfriend Model Search-u. Godinu dana kasnije seli se za Sidnej gde potpisuje ugovor sa Chic Management-om, nakon što je uočila Keti Vord. Karijeru zvanično započinje 2008. godine Fashion Week-om, u Njujorku, zatim u Parizu.

Ebi kaže da je kao dete stalno bila u bolnici. Uspešno se izborila sa meningitisom i tumorom kolena. Zbog čestih povreda kolena i istezanja ilgamenata morala je da preskoči jesenju reviju 2009. godine. Uprkos tome, ova godina je bila veoma značajna za nju. Učestvovala je na Victoria’s Secret spektakularnoj reviji, pozirala je za zimsko izdanje magazina Purple Fashion, otvorila je Dolce & Gabanna reviju i prezentovala prvi i poslednji look na Fendi i Versace reviji.

Atraktivna, harizmatična, seksipilna,  Ebi je svakim danom sve više popularna i tražena. Postaje zaštitno lice modne kuće Chanel, Hugo Boss, Tom Ford, kao i zaštitno lice Versace Yellow diamond  i Gucci Flora parfema. Jasno je zašto se nalazi na samom vrhu modne piramide.

Ebi je 2010. godine postala muza Karla Lagerfelda. Pozirala je pred njegovim objektivom prilikom slikanja za Pirelli kalendar, u kojem se mogu naći samo najuspešnije devojke u ovom poslu. Više puta je bila na naslovnoj strani najpoznatijeg modnog magazina Vogue.

U dosadašnjoj karijeri je imala dva incidenta, pala je na Rodarte reviji u Njujorku i onesvestila se na reviji Aleksandra Mekvina  u Parizu, koja se nisu odrazila na njen postignuti uspeh.

Ebi je umetnik i bavi se apstraktnim slikarstvom. Ima osam tetovaža, među kojima su mali znak mira na dlanu ruke, sova na srednjem prstu, simbol blizanca na zglobu, tetovažu “istine” skrivenu u unutrašnjosti donje usne, i još dve na stomaku, i deset pirsinga, na nosu, bradavici, pupku, i sedam na ušima. Njen ljubimac je gušter Eni Hol. U slobodno vreme voli da odgleda neki dobar film.

Ove godine ju je  V Magazine proglasio supermodelom. Pored toga nalazi na petom mestu Top 50 Modela sveta.

Photo credits: models.com, vogue.com
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Abbey Lee Kershaw”


« Koledžica

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook