7.rodjendan Elle magazina

dana May2 2012

Srpsko izdanje čuvenog magazina Elle ovog meseca slavi svoj jubilarni sedmi rođendan.

Kako bi se ovaj važan datum obeležio, majski broj je u potpunosti posvećen onima koji čine modu, a to su manekenke i dizajneri.  Pre svega tu je editorijal i naslovna strana koje je fotografisao Miloš Nadaždin, a stilizovao novi modni urednik Elle magazina Nenad Janjatović.

Radi se o veselom editorijalu slikanom u luna-parku, o pravom optimističnom prolećnom vrtlogu boja i oblika. Radosno su pozirale Jefimija Jokić i Neva Rok.

Posebna pažnja posvećena je divama modelinga u Srbiji. Dame koje su prethodnih decenija bile kraljice modnih pista pred kamerom Miloša Nadaždina prisetile su se svojih početaka. Simbolično tu je sedam dama: Tamara bakić, Ivanka Dvojaković, Vanja Govorko, Tanja Stevanović. Ljiljana Perović, Ljiljana Erić Simjanović i Irena Mišović.
Tim magazina Elle zavirio je i u radionice najpoznatijih srpskih kreatora koji su sa čitaocima podelili svoju viziju mode.

Za sve bogatiju Elle biblioteku ovoga puta na temu vrlina pisali su: Svetislav Basara, Jelena Lengold, Teofil Pančić, Uglješa Sajtinac, Borka Pavićević, Slavoljub Stanković i Vladislav Bajac.

Elle tim je u svom rođendanskom broju čitaocima pripremio mnogo zanimljivog sadržaja na više od 200 strana, a tu je i posebno poklon izdanje magazina Elle Decoration. Zaista, pravo modno štivo za uživanje i kolekciju.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “7.rodjendan Elle magazina”


« Inspiracija Beograd, poziv za učešće

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook