55. Beogradski sajam nameštaja

dana Nov3 2017

Najznačajniji događaj industrije nameštaja i drvne industrije u ovom delu Evrope, 55. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, održaće se od 7. do 12. novembra 2017. godine na celokupnom izlagačkom prostoru Beogradskog sajma. Paralelno sa ovom manifestacijom odvijaće se 55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće od 7. do 11. novembra u halama 5 i 9.

U njegovom 55. izdanju obeležiće brojne premijere, vrhunski dizajn i inovacije, poseta uglednih dizajnera iz cele Evrope, ali i veliki broj poslovnih ljudi, kupaca i distributera iz svih krajeva sveta. U fokusu sajma biće kompanije posvećene dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, a izgradnja prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identita Srbije i regiona ostaje osnovna misija.

Događaj na celokupnom izlagačkom prostoru Beogradskog sajma okuplja ugledne kompanije iz ovog dela Evrope i sveta i razvijajući biznis orijentaciju ostaje u funkciji domaće i regionalne privrede. Očekuje se da će tokom šest dana događaj posetiti oko 90.000 posetilaca što Beograd čini neprikosnovenim sajamskim centrom.

Više informacija na zvaničnom sajtu Beogradskog sajma nameštaja www.sajamnamestaja.rs


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “55. Beogradski sajam nameštaja”


« Blue Therapy eye opening serum briše umor i znakove starenja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook