28.Amstel Fashion Week-6.dan

dana Nov1 2010

Šeste, poslednje večeri 28. Amstel Fashion Week-a u New Space Tržnog centra Ušće beogradskoj publici su se predstavili Tijana i Mila Popović, koje su zajedno osnovale „Re8“ grupu za eko dizajn, čiji je osnovni zadatak da pored funkcionalnog i estetskog nametne i osnove etičko-ekološkog kao trećeg osnovnog postulata kvalitetnog i dobrog dizajna.

Potom se predstavio autorski tim „Mimimaso“ koji čine Miloš Milivojević i Marko Sovilj. Cilj autora Mimimaso je da prerastu u pravi modni brend. Nakon njih modnoj publici su se predstavili autori okupljeni oko projekta ODD CONCEPT SPACE. Ovaj koncept istražuje i povezuje više disciplina – modu, umetnost i industrijski dizajn.

Čast da zatvore 28. Amstel Fashion Week pripala je dizajnerima Ivi Stefanović i sestrama Jeleni i Svetlani Proković. Ivina kolekcija je inspirisana realnim ženama koje čvrsto stoje na zemlji, koje znaju šta hoće, ne robuju modi, nego daju lični pečat onome što nose svojim stavom. Tandem JSP na ovoj Nedelji mode je pokazao i deo kolekcije koji je bio izložen u Srpskom kulturnom centru u Parizu u okviru manifestacije Dani stranih kultura
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “28.Amstel Fashion Week-6.dan”


« Ana Ljubinkovic

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook