21. Maybelline Fashion Selection-Fashion travel

dana Oct20 2012

U okviru 21. Maybelline Fashion Selectiona u prelepom mađarskom gradu Pečuju održan je Fashion Travel, na kome su se predstavile naša modna kuća Allegra i mađarska dizajnerka Ester Bodi.

Ester Bodi

U fantastičnom ambijentu Žolnaj kulturnog kvarta u Pečuju, modna kuća Allegra mađarskoj publici predstavila je poslovno-elegantne haljine i kostime, izrađene od najkvalitetnijih italijanskih materijala, različitih boja i dezena. Odevne kombinacije upotpunjene su kožnim rukavicama, po kojima je Pečuj svetski poznat, i koje nose engleska kraljevska porodica, Lady Gaga, Madona…

Žolnaj kulturnog kvarta

Nakon revije modne kuće Allegra, publici se interesantnim performansom predstavila i mađarska dizajnerka Ester Bodi, koja je predstavila svoju kolekciju multifunkcionalnih asesoara, takođe upotpunjenu pečujskim rukavicama.

Allegra

Ester Bodi

Uz pomoć Turističke organizacije Pečuja, Turističke organizacije Mađarske i Hungarikum centra, ekipa Fashion Travela je 4 dana uživala u Pečuju, obilazeći brojne kulturne znamenitosti kojima ovaj grad obiluje. Posebno mesto zauzima kulturni kvart Žolnaj, bivša fabrika keramike čuvene porodice Žolnaj, koja je pretvorena u jedinstvenu celinu koju čine muzeji, galerije, Planetarijum, pozorište, prodavnice i radionice starih zanata, kao i mauzolej porodice Žolnaj.

Modni karavan upoznao se i sa manufakturnom tehnologijom proizvodnje čuvenih pečujskih rukavica, koje su svetski brend, i čija proizvodnja u Pečuju upošljava veliki broj radnika.

Uz posetu starom dvorcu Puhner, koji je danas pretvoren u tematski park i hotel sa prelepim velnes centrom, ekipa Fashion Travela imala je prilike da isproba i vina po kojima je pečujska regija poznata, a od kojih je najpoznatije i najbolje vino vinarije Vylyan.

Pored novinara i manekena, na Fashion Travelu su uživali i Marko Kon, Neven Bošković, Milica Milša i Žarko Jokanović…


Dunja Petrović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: Belgrade Fashion Week, modne revije | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “21. Maybelline Fashion Selection-Fashion travel”


« U susret 57. Međunarodnom sajmu knjiga

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook