20000 Leagues Under the Sea!

dana Oct17 2012

Poznati naslov, Diznijevog filma iz 1954 “20000 Leagues Under the Sea!” svakako nam je svima ostao u sećanju, a nekome je poslužio kao inspiracija za svoje prvo veliko delo.

Biti mladi dizajner danas, u modnom svetu globalne konkurencije nije nimalo lako. Međutim ponekad je dovoljna mala ideja koja stvara velika dela. Tako su podvodni svet, korali i čudesne boje morskih bića, inspirisali mladu dizajnerku Katarinu Cvitković za svoju prvu modnu kolekciju. Posle završenih studija na Institutu Marangoni u Milanu, Katarina radi na osnivanju svoje robne marke “Karin“, a svojom prvom kolekcijom osvaja prvo mesto na splitskom modnom festivalu Europe Future Fashion 2012, koja je odvodi u New York gde ucestvovuje na PLITZS New York City Fashion Week-u. Taj čudesan grad donosi joj niz novih mogućnosti i ostvarenih saradnji.

Na pitanje za koga bi volela da dizajnira u budućnosti, ova mlada dizajnerka kaže da želi apsolutno da se  posvetiti svom brendu i radu na novoj kolekciji, a budućnost neizvesna kao što jeste, doneće nove saradnje i uspehe.

 

 

 

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “20000 Leagues Under the Sea!”


« Maison Martin Margiela za H&M

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook