10 najlepših jednodelnih kupaćih kostima

dana Jul21 2012

U sezoni godišnjih odmora jedan od najvećih izazova pred kojim se nalaze dame širom sveta je odabir pravog kupaćeg kostima.

Mogućnosti izbora su velike, ali sve tragaju za onim u kome  će izgledati najbolje moguće. Na radost mnogih dama ove sezone jednodelni kupaći kostim je pravi modni hit. Varijacije na temu su velike. Od sportskih modela, pa do onih u retro fazonua koji ističu siluetu. Boje su intenzivne, često kombinovane u color block maniru, dok su dezeni inspirisani motivima iz prirode.

Te ako još uvek niste pronašle vaš kupaći kostim iz snova, razmislite još jednom i pogledajte deset najzanimljivijih jednodelnih kupaćih kostima sa modnih pista. Možda se među njima krije upravo ono za čim tragate.

Photo credit: vogue.com


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “10 najlepših jednodelnih kupaćih kostima”


« Medit Summer Fashion

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook